Word lid van onze Hairexpert club

Door lid te worden van onze Hairexpert club, wordt u op de hoogte gebracht van uitzonderlijke informatie via de verschillende kanalen van digitale communicatie. U kunt ook op de hoogte blijven van onze actualiteiten.
Registreer u nu om lid te worden van onze Hairexpert club !

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om informatie over onze activiteiten, exclusieve promoties of unieke kansen te ontvangen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Hairexpert club voor onze internetgebruikers

De Hairexpert club brengt die internetgebruikers samen, die zich via het bovenstaande formulier hebben geregistreerd met de bedoeling verschillende en gevarieerde informatie te krijgen: uitzonderlijke informatie zoals nieuwe diensten en/of gelanceerde producten, actualiteiten, nieuwigheden in verband met de sector,...

Respect voor het privé-leven - behandeling van de persoonlijke gegevens

U kunt zich op elk moment uitschrijven via onze gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van uw persoonlijke gegevens. De link is beschikbaar onderaan op iedere pagina van de website. In artikel 6 vindt u de informatie over het respect van uw privéleven en de verwerking van persoonsgegevens met betrekking tot het recht op het wissen van gegevens ("recht op vergetelheid").

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.