U bent professioneel

Als professioneel: wat is uw voordeel om dit label te hebben?

Dit label garandeert u een noodzakelijke verschil ten opzichte van uw concurrenten en is een garantie voor professionaliteit waardoor u een extra voordeel heeft dat door uw klanten wordt erkend. Niet alleen omdat het uw toegang tot het erkende beroep door de Belgische Staat en de kapperssector bevestigt, evenals de permanente vorming die u volgt om een dienst te verlenen op top van de trends, maar ook omdat het ervoor zorgt dat uw klanten in een Hairexpert-gecertificeerde kapsalon zijn.
Het is dus ongetwijfeld een pluspunt om gecertificeerd te worden.

Beelden van het label

Ontdek hieronder beelden van ons label :

Enkele details

Uw beroep is sinds altijd al onderworpen geweest aan de vestigingswet, veel klanten zijn er niet bewust van dat zij een kapsalon binnen gaan die niet altijd aan de vereiste voorwaarden voldoet om namelijk geen ernstige en soms onherstelbaar letsels te veroorzaken.

Hoewel meer dan 21400 kappers in 2018 geregistreerd de concurrentie hevig maken, zal de situatie waarschijnlijk verslechteren met de extra installatie van degenen die het beroep willen uitoefenen zonder de essentiële technische en preventieve aspecten te beheersen.

De klant loopt het risico naar kapsalons met lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen te gaan, zonder te beseffen dat zoals in alle beroepen, als de prijsstelling een belangrijk aspect is, als het de gezondheid betreft, het absoluut noodzakelijk is om op zoek te gaan naar een echte professioneel.

Het toegekende label Hairexpert aan de gecertificeerde kapper geeft u de zekerheid dat u de risico's zo ver mogelijk uit de buurt kunt houden.

Wij beantwoorden al uw vragen

Bijkomende informatie nodig over het Hairexpert label ? Neem contact op via het online formulier.

Laatste blogpost

Word lid van onze Hairexpert club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze Hairexpert club om meer informatie over het label en de sector te hebben.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.